Publicat la: 23.08.2019. 19:09 / 447 views

“SPAŢIUL ESTE PROPRIETATEA PRIMĂRIEI”. AFIRMAŢIA ÎI APARŢINE PRIMARULUI TOMA

Şi spaţiul, până la stratosferă, este proprietatea Primăriei”. Este afirmaţia primarului Constantin Toma care în acest fel îşi justifică decizia de taxare a fiecărui metru de cablu ce se află în aer şi pe stâlpii din municipiul Buzău. Astfel, toate firmele de cablu din municipiul Buzău ar trebui, potrivit edilului, să plătească chirie la Primărie, nicidecum către Electrica pentru faptul că le sunt găzduite echipamentele.

cabluri stalpi buzauVeşti proaste pentru firmele de cablu din municipiul Buzău. Primarul Constantin Toma pregăteşte un proiect de hotărâre de consiliu local prin care să poată percepe taxă pentru fiecare metru de cablu ce tranzitează oraşul. Ca justificare, primarul Toma susţine că s-a documentat, iar spaţiul este proprietatea Primăriei.

De asemenea, după discuţiile ce au avut loc între municipalitate şi reprezentanţii firmelor de cablu, aceştia din urmă au obligaţia ca în termen de 3 luni să îşi identifice şi să marcheze toate cablurile de pe stâlpi, în caz contrar acestea vor fi tăiate.

Primarul Toma susţine că în acest fel doreşte pe de o parte să înlăture pericolele pe care le-ar prezenta aceste cabluri, iar pe de altă parte să înfrumuseţeze aspectul oraşului. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!