Publicat la: 05.04.2021. 19:10 / 678 views

ȘOȘOACĂ, LA BUZĂU. A SOSIT SPRE FINALUL PROTESTULUI

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost prezentă, aseară, pe finalul unui protest organizat la Buzău. A stat mai bine de o oră, alături de câțiva susținători, în fața Palatului Comunal.
sosoacaDiana Șoșoacă, poate cel mai controversat personaj al momentului, a venit când protestul, organizat de mai mulți simpatizanți ai săi, era pe final. Câțiva buzoieni au întâmpinat-o pe senatoare, în fața Primăriei Buzău.
În discursul său, avocata a vorbit despre problemele pe care românii le au cu accesul la serviciile medicale, altele decât cele legate de COVID.
Fostul parlamentar al AUR a făcut și un apel la unitate pentru mișcarea națională pe care a declanșat-o în ultima perioadă.
Diana Șoșoacă a poposit la Buzău mai bine de o oră. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!