Publicat la: 26.02.2020. 19:17 / 354 views

ȘOSEAUA V. PAȘII = DRUMUL GUNOAIELOR. REABILITATĂ DE CURÂND, ȘOSEAUA TREBUIE ECOLOGIZATĂ

Reabilitată și modernizată de puțin timp, șoseaua Vadu Pașii a devenit locul predilect în care unii buzoieni își aruncă mizeriile. Depozite mari de deșeuri provenite din construcții, cauciucuri sau gunoaie menajere au apărut ca ciupercile otrăvite de-a lungul drumului, dotat cu pistă de biciclete. Unul dintre cele mai mari depozite se află chiar peste drum de intrarea în Obor.

gunoi-drum-1 gunoi-drum-2

Șoseaua Vadu Pașii s-a numărat printre ultimele drumuri de pământ din municipiu asfaltate anul trecut. Șoseaua a fost dotată și cu piste de biciclete și va deveni o cale rutieră extrem de importantă după ce va fi terminat podul de la Vadu Pașii.

Din păcate, șoseaua a fost transformata in tomberon. Dacă vechile locuri folosite pentru aruncarea deșeurilor au fost monitorizate permanent, au apărut altele  noi, unde s-au format deja depozite de gunoi ilegale. Printre cele mai mari depozite ilegale se numără cel aflat chiar peste drum de intrarea în Obor.

Chiar dacă se află pe terenurile private de lângă șosea, Primăria ar trebui să găsească o soluție, împreună cu proprietarii, pentru desființarea lor și pentru ecologizarea zonei. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!