Publicat la: 12.10.2018. 18:32 / 3.171 views

SORIN GHEORGHE, FOSTUL SUBPREFECT, GĂSIT MORT. ERA ÎN CONCEDIU MEDICAL. AVEA 45 DE ANI

Fostul subprefect de Buzău, Sorin Gheorghe, a încetat din viață. În această după-amiază, după ceva timp în care nu a mai răspuns la telefon, a fost găsit fără suflare în propria locuință. Jurist de profesie, Sorin Gheorghe avea 45 de ani iar în ultimii 6 ani a activat în cadrul Prefecturii, ocupând mai multe funcții.  

sorin gheorghe subprefectFostul subprefect de Buzău se afla în concediu medical, după ce în ultima perioadă a acuzat stări inexplicabile de rău. Potrivit informațiilor de la Biroul de Presă al Prefecturii, în această după-amiază, Sorin Gheorghe a fost găsit în locuința sa, în stop cardio-respirator, iar personalul medical de pe ambulanță nu a mai putut face nimic pentru a-l salva.  

Sorin Gheorghe s-a născut în 1973. A absovit Facultatea de Teologie a Univeristății București și Facultatea de Drept a Universității Româno-Americane.

În anul 2012 a început să lucreze în Prefectură, după mai mulți ani în care a activat ca jurist la mai multe societăți. De-a lungul timpului, la Casa Albă, Sorin Gheorghe a avut mai multe funcții, de la consilier juridic, director de Cancelarie, până la poziția de prefect interimar. A dețiunut funcția de subprefect până în luna august a acestui an, când a fost înlocuit de generalul Lucian Foca.

Sorin Gheorghe alesese să rămână jurist în cadrul Casei Albe. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!