Publicat la: 08.05.2018. 18:36 / 1.014 views

SOMAŢI SĂ GRĂBEASCĂ LUCRĂRILE LA POD. ŞEFA DE LA CASA ALBĂ, REVOLTATĂ PE CONSTRUCTOR

După ce constructorul şi reprezentanţii C.N.A.I.R. au fost chemaţi la discuţii de prefectul Carmen Ichim, pe şantierul de la Podul Mărăcineni au apărut mai mulţi muncitori. Şefa de la Casa Albă le-a transmis responsabililor de lucrări că este nemulţumită de ritmul anevoios al intervenţiei de la pod.

santier 1Ritmul anevoios al lucrărilor începute la Podul Mărăcineni a fost constatat şi de către prefect. Ieri, Carmen Ichim i-a chemat la un dialog pe reprezentanţii firmei constructoare şi pe cei de la Compania Naţională de Adminstrare Infrastructurii Rutiere. Şefa de la Casa Albă s-a declarat nemulţumită de modul în care este tratată o lucrare de mare importanţă şi a cerut mai multă implicare şi urgentarea lucrărilor.

De asemenea, prefectul Carmen Ichim a dispus un control a inspectorilor de la I.T.M., pentru a se constata dacă sunt respectate toate condiţiile de muncă pe şantierul de la Podul Mărăcineni.

În plus, constructorul a refuzat să precizeze câţi muncitori are disponibili pentru această lucrare de reabilitare.

Cât despre ideea de a se munci şi pe timp de noapte, răspunsul din partea responsabililor de şantier a fost la fel de dezarmant.

După întrevederea de ieri, numărul muncitorilor de pe şantierul de la Podul Mărăcineni a crescut. Astăzi, la orele prânzului, erau 15 lucrători mobilizaţi în zonă.  

Pentru un milion de euro, firma constructoare a obţinut de la C.N.A.I.R. aprobarea pentru ca reabilitarea să fie finalizată în 130 de zile. Lucrările au început în urmă cu două săptămâni. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!