Publicat la: 01.09.2020. 18:02 / 414 views

SOLUȚII PENTRU SIGURANȚA ELEVILOR. BUGET PENTRU MĂȘTI, DEZINFECTANT ȘI TEHNICĂ DE CALCUL

Cu două săptămâni înainte de începerea anului școlar, reprezentanții Primăriei caută soluții și finanțare pentru a le putea asigura elevilor atât necesarul de măști și dezinfectant, dar și cel de tehnică de calcul, în cazul în care se va lua decizia ca unii dintre elevi să studieze de acasă.

curs elevi onlineMai sunt două săptămâni până la începerea noului an școlar, iar siguranța elevilor primează. Tocmai de aceea, este nevoie ca acestora să nu le lipsească măștile și dezinfectantul la școală. Reprezentanții Primăriei au discutat deja cu dirctorii unităților de învățământ pentru adoptarea celor mai bune măsuri.

Și pentru tehnica de calcul se caută soluții, mai ales în cazul școlilor în care se va decide ca elevii să studieze și online.

La nivelul municipiului Buzău, fiecare școală în parte va decide și va anunța modalitatea de predare și care va fi ordinea de prezență la școală în contextul pandemiei COVID 19. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!