SOLIDARITATE CU CEI AFLAŢI ÎN NEVOIE. CONSILIUL JUDEŢEAN RĂSPUNDE APELURILOR DISPERATE

SOLIDARITATE CU CEI AFLAŢI ÎN NEVOIE. CONSILIUL JUDEŢEAN RĂSPUNDE APELURILOR DISPERATE

Ca de fiecare dată, Consiliul Judeţean Buzău răspunde şi în acest an campaniilor umanitare. Cele două cazuri prezentate şi de Campus TV, al Biancăi Pienaru şi al tatălui cu 3 copii în grijă, i-au determinat pe reprezentanţii Consiliului Judeţean să întindă o mână de ajutor. Astfel, se vor acorda două ajutoare de urgenţă pentru ca mama Biancăi să poată continua investigaţiile medicale ale micuţei şi pentru ca bărbatul din Săgeata să poată ridica o căsuţă pentru cei trei copii ai săi.

bianca caz social sageata 2

Bianca Ana Pienaru, o fetiţă de numai 9 ani care recent a fost dignosticată cu un sindrom extrem de rar. Mama, doar cu salariul ei, nu îşi poate permite investigaţii amănunţite, astfel că învăţătoarea şi conducerea şcolii la care învaţă Bianca au decis organizarea unui spectacol caritabil chiar în ziua de Moş Nicolae. Reprezentanţii Consiliului Judeţean s-au alăturat imediat cauzei .

Şi familia Lungu din Săgeata care este compusă din 4 suflete: tatăl şi cei trei copii ai săi, va beneficia de sprijin din partea Consiliului Judeţean. Cei trei copii de 4, 10 şi 14 ani sunt crescuţi şi îngrijiţi doar de tată, într-o casa care nu le apartine şi din care vor trebui să plece curând.Tatăl face eforturi pentru a ridica o casă pentru copiii săi.

Pentru cele două cazuri se organizează concerte caritabile, iar buzoienii care doresc să le întindă o mână de ajutor o pot face fie donând la urna de la Şcoala Nr.1, fie prin Primăria Săgeata. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și