Publicat la: 25.06.2019. 18:20 / 962 views

SOLICITARE DE URGENŢĂ. FONDURI GUVERNAMENTALE PENTRU REPARAREA A TREI PODURI

Furtunile din ultima perioadă, însoţite ploi torenţiale, au accentuat rapid degradarea deja existentă a celor trei poduri municipale care traversează şoseaua Brăilei. Pentru că nu dispune de fondurile necesare pentru reabilitarea lor, Primăria a solicitat un ajutor financiar de urgenţă. Ajutorul financiar, în valoare de aproape 7,6 milioane lei, a fost aprobat astăzi de CJSU care a solicitat ca banii să fie viraţi din fondul guvernamental de intervenţii.

pod marghiloman lucrari 1Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Buzău a aprobat astăzi o solicitare în regim de urgenţă pentru finanţarea reparaţiei celor trei poduri municipale care traversează şoseaua Brăilei.

Ploile abundente din ultima perioadă au contribuit decisiv la accentuarea degradării pasarelelor de la Marghiloman şi Metalurgica.

Pentru că Primăria Buzău nu are în buget banii necesari pentru repararea celor trei poduri care traversează şoseaua Brăilei, a fost solicitat un sprijin financiar din fondul de intervenţii al Guvernului.

Ca urmare a expertizelor tehnice efectuate la cele 3 poduri, reiese că suma necesară pentru repararea lor în regim de urgenţă ar fi de aproximativ 7,6 milioane lei.

Podul Marghiloman va fi supus unor lucrări imediate pentru a preveni prăbuşirea altor bucăţi peste şoseaua Brăilei, care ar putea pune în primejdie viaţa participanţilor la traficul rutier.

Lucrările de reabilitare ar putea fi demarate până la sfârşitul acestui an. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!