Publicat la: 13.06.2017. 17:58 / 565 views

ŞOFERUL CARE L-A ACCIDENTAT MORTAL PE LAURENŢIU PĂUN A FOST PRINS ŞI ARESTAT ÎN ITALIA

Italianul care l-a accidentat mortal pe cameramanul buzoian Laurenţiu Păun a fost prins şi arestat în ţara sa natală. El fusese dat în urmărire europeană, după ce a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu executare. Este o reuşită a poliţiştilor buzoieni care au colaborat cu ofiţerii de legătură din Italia.

acc cameraman condamnareLa mai puţin de două săptămâni după ce pe numele său a fost emis un mandat european de arestare, Gianni Magaletto a fost identificat şi încarcerat de autorităţile italiene. El a fost depistat în localitatea Aprilia, în urma unor date operative deţinute de ofiţerii buzoieni de investigaţii criminale. Pentru prinderea condamnatului, poliţiştii din I.P.J. au cooperat cu I.G.P.R. şi cu cei din Italia, iar acum se fac demersuri pentru extrădare.

Totuşi, nu este exclus ca Gianni Magaletto să îşi ispăşească pedeapsa într-o închisoare din Italia. Luna trecută, bărbatul a fost condamnat definitiv la doi ani de puşcărie, pentru ucidere din culpă.

Pe 2 martie 2014, Magaleto circula cu un autoturism Mercedes pe şoseaua de centură, iar la un moment dat, din cauza vitezei neadaptate carosabilului umed, a scăpat maşina de sub control şi a ieşit de pe şosea. L-a accidentat mortal pe cameramanul TV Buzău Laurenţiu Păun, care filma urmările unui eveniment rutier. Laurenţiu avea 30 de ani. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!