Publicat la: 11.05.2017. 17:31 / 677 views

ŞOFERIŢA VINOVATĂ DE ACCIDENTUL DE PE EURO 85, TERORIZATĂ. VICTIMELE AMENINŢĂ CĂ ÎŞI VOR FACE DREPTATE

Tânăra care în urmă cu trei zile a spulberat cu maşina un grup de romi pe DN 2 Euro 85 este şoferiţă de TIR, chiar dacă are numai 23 de ani. Denisa a băgat în spital doi bărbaţi din Calvini, iar pe alţi trei, între care şi minorul Bercea Mondial, i-a tăvălit serios după ce a efectuat o depăşire neinspirată şi a pierdut controlul volanului. De pe patul de spital, victimele ameninţă că îşi fac singuri dreptate dacă poliţia nu o sancţionează pe tânăra şoferiţă.

romi siteGrupul de romi se afla la Potârnicheşti ca să cumpere o maşină. Priveau de pe marginea drumului către echipajele de la ambulanţă care îngrijeau răniţii dintr-un accident când, brusc, chiar ei au devenit victimele unui eveniment rutier. Au fost izbiţi precum popicele de un Logan condus de o tânără, şofer profesionist, care depăşea un TIR fără să fi apreciat corect distanţa faţă de maşinile de pe contrasens. A tras de volan, s-a rotit şi a intrat cu lateralul în grupul de romi, toţi membri ai clanului Oiţă, din Calvini, între care se afla şi minorul Bercea Mondialu Dumitru. Dintre victime, numai două au necesitat internare.

Cu picioarele rupte şi plini de julituri, răniţii cer dreptate de pe patul de spital. Spun că şoferiţa a tras de volan ca să scape cu viaţă din impactul frontal cu maşinile de pe contrasens fără să se gândească la victime.

Martorii accidentului de luni spun că evenimentul putea să aibă un deznodământ mult mai grav, dacă intra frontal în maşinile de pe contrasens apoi în grupul de romi. Pentru greşeala din trafic, Denisa Iamandi, tânăra care a produs accidentul, s-a ales cu dosar penal. Pentru mulţi este cu atât mai inexplicabilă eroarea comisă prin depăşirea autotrenului cu cât se ştie că tânăra este şofer profesionist.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate care au fost cauzele care au dus la producerea evenimentului rutier. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!