Publicat la: 07.04.2016. 18:55 / 1.490 views

ŞOFERII, DISCIPLINAŢI CU FORŢA. SE PUN STÂLPIŞORI ÎN TOT ORAŞUL

Din păcate, unii soferi nu pot fi educaţi decât cu forţa. Acest lucru se poate observa pe toate străzile din oraş, unde maşinile sunt parcate oriunde există o parte de trotuar liberă. Autorităţile au încercat toate medodele pentru a rezolva această situaţie, însă nu au dat rezultate decât stâlpişorii de care, din fericire, nu se poate trece.  Vestea bună este că aceaşi metodă cu stâlpişori se va adopta şi pe Bulevardul Unirii Nordl, în apropierea hipermarketurilor.

masini 1În ultima perioadă a fost reabilitată şi modernizată zona din jurul blocului Magnolia de pe Bulevardul Bălcescu. Pentru a-i împiedica pe şoferi să mai parcheze, zona a fost împânzită cu stâlpişori metalici. De altfel, aceasta este singura modalitate prin care pot fi educaţi şoferii certaţi cu legea şi cu bunul simţ.

În următoarele săptămâni, autorităţile promit că aceeaşi măsură a plantării stâlpişorilor se va aplica şi pe Bulevardul Unirii Nord, în apropierea hipermarketurilor. Aici, pe trotuar şi pe o parte din parcare au pus stăpânire samsarii de maşini. Din acest motiv, circulaţia pietonilor a devenit practic imposibilă.

Autorităţile locale dau asigurări că vor monta astfel de stâlpişori în tot oraşul, acolo unde va fi necesar. Din păcate, aceşti piloni sunt cel mai mare duşman al persoanelor cu deficienţe de vedere.

(Mirela Copariu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. seby spune:

    Ce treaba au stalpisorii cu cei cu deficiente de vedere??? Oamenii aceia sunt foarte educați și nu traversează decât pe la semafoare..cât despre mersul pe trotuar o fac mult mai bine decât cei care nu au aceste deficiențe ..să se monteze stâlpișori peste tot unde este nevoie..este o soluție rapidă și pe termen lung…

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!