Publicat la: 09.03.2018. 19:28 / 902 views

ŞOFERI NEMULŢUMIŢI, LA TRANS BUS. PĂSURI SPUSE LA O ACŢIUNE A POLIŢIEI RUTIERE

O acţiune preventivă, organizată la Trans Bus de Poliţia Rutieră, s-a transformat într-o ocazie pentru şoferii de autobuze să îşi spună nemulţumirile faţă de unele condiţii de muncă. Printre altele, ei s-au plâns că trebuie să vândă bilete, fapt ce încurcă traficul rutier în zona staţiilor de autobuz. Toate problemele au fost semnalate de faţă cu cei din conducerea societăţii.

trans bus 2Astăzi, la sala de şedinţe a Trans Bus, Poliţia Rutieră a organizat o întâlnire cu zeci de şoferi, în cadrul unei campanii preventive de conştientizare a pericolelor la care ar putea fi expuşi călătorii care circulă cu mijloacele de transport în comun. Şeful Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipale le-a reamintit conducătorilor de autobuze principalele reguli ce trebuie respectate, astfel încât să nu fie implicaţi în incidente.

Spre finalul prezentării celor de la Poliţia Rutieră, şoferii de la Trans Bus au fost invitaţi să îşi spună problemele cu care se confruntă zilnic în trafic. Ei au început să se plângă de faptul că sunt nevoiţi să vândă bilete, lucru care produce disconfort în zona staţiilor.

O altă problemă semnalată de şoferii de la Trans Bus este cea a imposibilităţii de a parca în alveole, din cauza maşinilor lăsate în apropiere sau chiar pe marcajul staţiiilor de autobuz.

Prezent la discuţii, directorul Trans Bus i-a asigurat pe angajaţi că toate nemulţumirile vor fi transmise Primăriei, iar cu ajutorul Poliţiei Rutiere vot fi luate măsuri în consecinţă.

La finalul întâlnirii, şeful Biroului Rutier de la Poliţia Municipală i-a anunţat pe şoferii de la Trans Bus că, în această primăvară, controalele în trafic vor fi intensificate, mai ales pe linia respectării regulilor de transport persoane. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!