Publicat la: 11.07.2018. 18:16 / 619 views

ŞOFERI NEGLIJENŢI, RĂMAŞI FĂRĂ MAŞINI. CINCI AUTOTURISME AU FOST RIDICATE

Poliţiştii locali continuă acţiunea de identificare şi de ridicare a rablelor de pe domeniul public. Sunt vizate maşinile fără stăpân sau abandonate. Numai în ultima săptămână, au fost ridicate cinci astfel de autoturisme, transportate, ulterior, la Urbis Serv.

RABLAMaşinile ridicate de pe domeniul public sunt, în general, rable care ar fi trebuit să ajungă demult la casare. Sunt ridicate şi maşini mai noi, dar pe care posesorii le-au lăsat, din diferite motive, de izbelişte, de mai mult de un an.

O echipă formată din poliţişti locali şi lucrători la Urbis procedează la urcarea rablelor pe platforme şi transportul în curtea Urbis Serv. Astel, spun autorităţile, se mai eliberează parcările, şi aşa neîncăpătoare.

Persoanele care-şi abandonează maşinile pe domeniul public riscă şi amenzi între 1000 şi 2000 de lei.

Acţiunile de acest gen vor continua şi în viitor, pentru a debarasa spaţiul public de rablele abandonate. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!