Publicat la: 11.11.2019. 19:12 / 718 views

SOCIAL-DEMOCRAŢII BUZOIENI CER REORGANIZAREA PARTIDULUI. PSD BUZĂU VREA ALT ŞEF LA CENTRU

Mulţumiţi, dar îngânduraţi. Asa păreau mai-marii organizaţiei locale a PSD Buzău, după exit-pollul de la ora 21. Aproape la unison, social democraţii au insinuat că partidul are nevoie de o reorganizare la nivel central, pentru a performa pe scena politică.

PSD searaCu Viorica Dăncilă poziţionată pe locul al doilea în topul sufragiilor, după exit-pollul de la ora 21, social democraţii buzoieni s-au declarat mulţumiţi de rezultat, declarând la unison că şi-au îndeplinit scopul, acela de a trimite candidatul PSD în turul doi al prezidenţialelor. Dincolo de rezultat, PSD-iştii buzoieni vor reorganizare. Lucian Romaşcanu şi Constantin Toma au declarat, aseară, că se impune o resetare a partidului.

Şi deputatul Sorin Lazăr a declarat că social-democraţii ar trebui să se ghideze după modelul entităţilor economice, astfel că deciziile să fie luate de cele mai performante organizaţii.

Mai ponderaţi în declaraţii au fost preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, parlamentarul Sebastian Radu şi Romeo Lungu, şeful de campanie la nivel de judeţ. Cei trei au înaintat ideea că o decizie cu privire la resetarea partidului ar putea fi luată numai după turul al doilea al prezidenţialelor şi numai în urma unei analize amănunţite.

La nivel naţional judeţul Buzău se situează pe locul 7 în ţară, în ceea ce priveşte procentul obţinut de Viorica Dăncilă, fiind devansat de Teleorman, Olt,  Giurgiu, Mehedinţi,  Gorj şi Dolj. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!