Publicat la: 11.08.2020. 18:42 / 409 views

ȘOCANT! CAI BĂTUȚI CU BÂTA, LA VÂLCELELE. DOI BĂRBAȚI SUNT CERCETAȚI PENAL

O înregistrare video cu un puternic impact emoțional a fost făcută, zilele trecute, în comuna buzoiană Vâlcelele. Filmarea a ajuns în mediul online, unde a produs indignare.

cai batuti siteEste vorba despre un episod de cruzime față de animale. Doi bărbați lovesc cu bâta doi cai înhămați la două căruțe, în mijlocul străzii, ziua-n amiaza mare. Sub loviturile aplicate de cei doi, unul dintre cai pică secerat, în mijlocul drumului. Cu toate acestea, unul dintre bărbați, aflat sub influența băuturilor alcoolice, continuă să agreseze animalul și să tragă de el. Totul se întâmplă sub privirile unor copii, care însoțeau mai multe familii aflate cu cele două căruțe. 

Poliția s-a autosesizat și a deschis dosar penal pe numele a doi tineri din Vâlcelele.

Filmarea a fost distribuită aseară, pe facebook, de fostul viceprimar al Capitalei, Tudor Tim Ionescu, consilier general, un cunoscut militant pentru înființarea Poliției Animalelor. Imaginile au stârnit un val de reacții, având aproape 300 de distribuiri, sute de comentarii și peste 20.000 de vizualizări. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!