Publicat la: 15.07.2016. 17:51 / 747 views

SLUJBE PENTRU VIITOR. BURSĂ PENTRU TINERII CARE IES DIN SISTEMUL DE PROTECŢIE

Tinerii care părăsesc sistemul de protecţie a copilului sunt obligaţi să se descurce cu forţe proprii. Pentru a-şi putea asigura mijloacele de trai, aceştia îşi caută, încă de pe acum,  un loc de muncă. Mai multe firme le-au oferit astazi  100 de slujbe la bursa organizată special pentru aceşti tineri.

bursa sistem protectieLa Bursa de muncă pentru tinerii care au părăsit sistemul de protecţie a copilului au fost prezente astăzi 11 firme, care au oferit 107 locuri de muncă, în diverse domenii de activitate.

Unii dintre adolescenţii veniţi la bursa de muncă de la centrele de plasament din judeţ au reuşit să obţină deja întâlniri cu angajatorii, la firmele acestora.

Cert este că, cei mai mulţi dintre ei sunt dornici să-şi găsească un loc de muncă pentru viitor.

După ce devin majori, tinerii părăsesc sistemul de protecţie a copilului şi trebuie să se descurce pe cont propriu în viaţă.

Bursa de astăzi a fost cea de-a doua organizată anul acesta şi este o bursă specială pentru că se adresează unui grup ţintă. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!