Publicat la: 26.01.2021. 19:37 / 530 views

SLALOM PRINTRE GROPI. ȘOFERII SUNT EXASPERAȚI

Carosabilul municipal este din ce în ce mai ciuruit de gropile care apar zilnic în toate zonele orașului ca ciupercile după ploaie. Ca de obicei, șoferii buzoieni trimit toate vorbele ”de dulce” către Administrația locală și încearcă să descopere noi trasee, care să nu le pună în pericol anvelopele, jantele ori amortizoarele mașinilor.

gropi 1 plombe 3

Chiar dacă buzoienii care conduc prin oraș sunt obișnuiți cu gropile de sezon, anul acesta parcă sunt prea multe.

Asfaltul ”la sac”, este scump si se deterioreaza repede.

Drumarii, puțini câți sunt, își fac treaba cu ce au și astupă gropi în fiecare zi, în principal pe străzile mari și foarte circulate.

Străzile mai mici și aleile dintre blocuri mai au de așteptat până la primăvară, când carosabilul ciuruit de pandemia de gropi va fi ”vaccinat” cu asfalt fierbinte. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!