Publicat la: 27.07.2017. 18:41 / 1.661 views

SITUAŢIE CRITICĂ LA SPITALUL JUDEŢEAN. MEDICII ŞI ASISTENTELE, DIN NOU AGRESATE DE UN BEŢIV

La Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău, medicii sunt nevoiţi să se ocupe de tot felul de indivizi periculoşi, care nu au nevoie de un examen medical, dar care vin beţi morţi, provoacă scandal şi agresează atât personalul medical, cât şi aparţinătorii. O astfel de situaţie a fost surprinsă astăzi de reporterul Campus TV, când medicii se luptau să salveze viaţa unei victime a unui accident rutier, iar un cetăţean aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a provocat un scandal monstru.

betiv cazut 1 betiv agresiv

La o primă impresie, cetăţeanul întins pe trotuarul din faţa Spitalului Judeţean ar avea nevoie urgentă de asistenţă medicală. Complet greşit. De fapt, el este beat mort şi a fugit din secţia UPU a Spitalului Judeţean, nu înaninte de a-i agresa verbal şi fizic atât pe medici, cât şi pe asistente şi aparţinătorii pacienţilor. La ieşirea pe poarta spitalului, a mai agresat câteva persoane, după care s-a aşezat pe caldarâm. În cele din urmă, pentru a nu-i obliga pe trecători să asiste la o nouă scenă de circ, un infirmier al spitalului a ieşit şi l-a condus înapoi la spital.

În drumul înapoi spre camera de gardă, individul a încercat din nou să îl agreseze pe infirmierul care încerca să îi facă un bine, însă a fost imobilizat la timp.

În tot acest timp, personalul medical de la UPU, şi aşa insuficient, făcea eforturi uriaşe pentru a salva viaţa unui bărbat de 43 de ani, victimă a unui accident rutier.

Astfel de scene se repetă periodic la Spitalul Judeţean Buzău, iar medicii fac eforturi pentru a le face faţă. Şi echipajele de pe Ambulanţă se plâng de faptul că nu o dată au fost agresaţi de indivizi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice ori de către aparţinătorii acestora. (Mirela Copariu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. CelMaiBun spune:

    Pai si paza ce „pazeste”. Ce motivatie mai au medicii cand se gandesc la asa ceva ?

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!