Publicat la: 03.11.2016. 18:14 / 1.078 views

SITUAŢIE CRITICĂ LA PROTECŢIA COPILULUI. NU MAI SUNT BANI PENTRU SALARII, BUNURI ŞI SERVICII

Situaţie critică la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Din cauza unei proaste proiectări a bugetului făcută de conducerea unităţii şi a lipsei unor rectificări bugetare, angajaţii nu mai au bani nici pentru salarii, dar nici pentru alte bunuri şi servicii. Conducerea Consiliului Judeţean face eforturi uriaşe pentru rezolvarea problemei şi a obţinut promisiuni că pe 15 noiembrie, când Guvernul României va face rectificarea vor fi acordaţi bani şi către DGASPC Buzău.

dgaspcÎn cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului este o situaţie critică. În vistieria unităţii nu mai sunt bani pentru salariile pentru luna decembrie, dar nici pentru alte bunuri şi servicii. În această situaţie s-a ajuns din cauza unei planificări defectuoase a bugetului pe 2016, dar şi din cauza faptului că nu a mai avut loc nicio rectificare bugetară. Preşedintele Consiliului Judeţean a atras atenţia în numeroase rânduri conducerii DGASPC, iar acum caută soluţii pentru rezolvarea problemei.

Preşedintele Consiliului Judeţean dă asigurări că situaţia de la DGASPC se va rezolva, chiar dacă va trebui să aloce fonduri din bugetul Consiliului Judeţean. Neagu consideră că în acest caz nu se poate vorbi neapărat de un vinovat.

Conducerea DGASPC a comunicat Consiliului Judeţean că pentru rezolvarea situaţiei ar fi necesare peste cinci milioane de lei. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!