Publicat la: 03.02.2020. 19:48 / 1.205 views

SITUAŢIE ALARMANTĂ. 27 DE CAZURI DE GRIPĂ ÎN 3 ZILE

Medicii epidemioogi sunt în alertă. Numărul cazurilor de gripă confirmate creşte de la o zi la alta, astfel încât gradul de ocupare la secţiile de Pediatrie şi Boli infecţioase devine tot mai mare. Numai în ultimele trei zile, la Spitalul Judeţean au fost confirmate 27 de cazuri de gripă, cele mai multe în rândul copiilor.

spital gripa 1În ultimele trei zile, Spitalul Judeţean a fost luat cu asalt de numărul mare de copii şi adulţi cu simtome de gripă. Astfel, testele rapide au fost pozitive în 27 de cazuri, cele mai multe în rândul minorilor.

Cazurile de gripa  confirmate au fost direcţionate la secţia Boli Infecţioase iar cazurile diagnosticate cu infecţii respiratorii şi pneumonii au rămas internate în secţia Pediatrie. La acest moment secţia de Pediatrie este ocupata în proporţie de 75%.

Medicii recomandă buzoienilor să se prezinte la medic încă de la primele simptome ale boli, asfel încât să beneficieze de tratament cât mai curând. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!