Publicat la: 30.06.2015. 19:20 / 3.671 views

SITUAŢIE ABERANTĂ LA CJ. CRISTI ROMANESCU, VICEPREŞEDINTE FĂRĂ VOIA LUI

Cristi Romanescu şi-a depus săptămâna trecută demisia din funcţia de vicepreşedinte al CJ.

romanescuCu toate acestea, el ocupă în continuare funcţia, deoarece în şedinţa de astăzi proiectul de hotărîre privind eliberarea din funcţie a fost votat doar de reprezentanţii Partidului Naţional Liberal, şi de consilierul Mariana Tudor. Consilierii PSD, cu excepţia lui Adrian Ghiveciu care a votat împotrivă, s-au abţinut de la vot. 

După şedinţa de astăzi, Cristi Romanescu a declarat că demisia este un act unilateral de voinţă şi că de mâine nu va mai ocupa postul, chiar dacă oficial este în continuare vicepreşedinte. 

Situaţia înregistrată astăzi în şedinţa de Consiliu Judeţean este consecinţa unei prevederi legislative prin care eliberarea din funcţia de vicepreşedinte este posibilă doar în condiţiile unui vot majoritar al consilierilor.

Este de aşteptat ca în cel mai scurt timp să fie convocată o şedinţă extraordinară de Consiliu Judeţean în care să să fie ales un alt vicepreşedinte. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!