Publicat la: 12.03.2019. 19:34 / 585 views

SIMULARE GREA LA MATEMATICĂ. PARTEA DE GEOMETRIE, MAI DIFICILĂ

După o probă uşoară la română, elevii de clasa a VII-a şi a VIII-a au avut de-a face cu subiecte mai grele la testul de matematică al simulării evaluării naţionale. Subiectele de geometrie i-au  pus în dificultate pe candidaţi. Rezultatele de la cele două probe ale simulării vor fi afişate la sfârşitul săptămânii viitoare.

simulare matePentru prima dată implicaţi în simularea examenului naţional, elevii de clasa a VII-a au reclamat dificultatea unor subiecte din partea a treia a lucrării, la problemele de geometrie.

Şi pentru elevii de clasa a VIII-a partea de geometrie a probei a fost cu un grad de dificultate mai mare. Viitorii absolvenţi de gimnaziu au stat în sălile de examen până la expirarea celor două ore alocate rezolvării subiectelor.

De la proba de astăzi, la nivelul judeţului, au absentat 650 de elevi.

Rezultatele simulării sunt programate să se afişeze pe 22 martie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!