Silviu are nevoie de ajutorul nostru. A fost grav rănit în explozia de la Mărăcineni

Silviu are nevoie de ajutorul nostru. A fost grav rănit în explozia de la Mărăcineni

Silviu este asistentul medical care a fost grav rănit în explozia care a avut loc la Mărăcineni, în timpul montării unei centrale termice. El este internat acum într-un spital din Germania, iar starea sa este gravă dar are șanse de recuperare. Pentru a putea susține costurile tratamentelor, apropiații tânărului au lansat un apel umanitar către toți oamenii cu suflet mare.

În urma exploziei de la Mărăcineni, doi bărbați au suferit răni grave și au fost transportați, pentru tratament, la un spital din Germania. Unul dintre ei este Silviu, asistent medical la UPU Buzău, un om care de-a lungul timpului era primul care răspundea la apel când se demara vreo campanie umanitară.

Starea lui Silviu este gravă, însă medicii spun că are șanse mari să se recupereze. Această recuperare înseamnă, însă, timp și bani. Apropiații săi sunt conștienți că familia nu va putea susține singură o astfel de cheltuială, astfel că au lansat o campanie umanitară.

“Silviu este acum în Germania, și medicii se lupta contra timp, sa-i salveze viata! O durere fără margini, iar lacrimile noastre sunt de prisos! Dar poate, câte puțin măcar, îl putem susține financiar! E tot ce mai putem face și fiecare ajutor contează, acum!”, este mesajul postat de o apropiată a familiei pe Facebook. Cei care doresc să îi întindă tânărului de 26 de ani o mână de ajutor o pot face prin donații în contul în euro RO 04 INGB 0000 9999 1174 3562, deschis pe numele soției, Jilavu Veronica, la ING Bank. (Mirela Copariu)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și