Publicat la: 29.04.2016. 19:35 / 9.737 views

ŞI FĂRĂ PATINOAR ŞI DATORI LA ELCAR GID. PRIMĂRIA A ÎNCHEIAT UN CONTRACT NERENTABIL

După o rundă de discuţii cu privire la patinoar, povestea părea lăsată uitării. Asta nu înseamnă că nu va trebui rezolvată. În urmă cu ceva timp, Curtea de Conturi a descoperit mai multe probleme legate de patinoar şi s-a decis ca obiectivul să nu mai fie în administrarea societăţii Elcar Gid. Consilierii locali nu au luat nicio decizie în acest sens, iar patinoarul a rămas tot la firma care l-a administrat până acum. Mai mult decât atât, Primăria va trebui să plăteasca firmei şi o sumă de bani pentru a putea prelua obiectivul.

patinoarColaborarea dintre Primărie şi firma Elcar Gid nu a fost una rentabilă pentru municipalitate. Este decizia Curţii de Conturi care în urmă cu o jumătate de an a comunicat printr-un document că asocierea în vederea administrării patinoarului din Buzău a fost una nerentabilă pentru municipalitate. În aceste condiţii, firma a anunţat că renunţă la contract, însă consilierii nu au votat preluarea patinoarului.

Mai mult decât atât, o hotărâre definitivă şi irevocabilă dictată la Curtea de Apel obligă municipalitatea la plata unei sume cu multe zerouri către firma Elcar Gid.

Potrivit raportului emis, Curtea de Conturi Buzău nu este de acord cu direcţionarea a  7 miliarde de lei vechi anual către Elcar Gid.

(Mirela Copariu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Suca spune:

    Atunci care e părerea voastră?Parca nu se comentau deciziile instanțelor!
    Ai cui sunteți voi?
    E bine dar nu prea!

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!