Publicat la: 20.03.2020. 19:15 / 894 views

SFATUL MEDICULUI. INDICAȚII DE LA MEDICUL DE FAMILIE

Medicii de familie au modificat regulile de acces în cabinetele de medicină de familie. Totodată,  pacienții sunt îndrumați cum să acționeze în cazul în care suspicionează că ar putea avea simptome de contaminare cu Covid 19. Numărul de consultații la cabinet și în ambulatoriu a crescut la opt pe oră.

cabinet 1Pandemia declanșată de răspândirea noului coronavirus modifică și protocoalele stabilte între medicii de familie și pacienții acestora.

De îndată ce un pacient crede că prezintă simptome de contaminare cu coronavirus, trebuie să se adreseze medicului de familie.

Programul cabinetelor medicilor de familie rămâne același, doar că au fost modificate unele reguli de acces în interior.

Sfatul medicului de familie pentru pacienții lui se referă în primul rând la prevenirea contaminării cu noul coronavirus.

Numărul de consultații care se acordă în cabinetele de medicină de familie  și din ambulator, a crescut de la 4 la 8 pe oră.

În acest fel, medicii de familie au posibilitatea de a asigura necesarul de consultații pentru toți pacienții care se prezintă la cabinete în această perioadă de stare de urgență. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!