Publicat la: 03.01.2018. 19:24 / 1.450 views

SENSUL CARE FLUIDIZEAZĂ TRAFICUL. „GIRATORIUL” DE LA PODUL DRĂGĂICII VA FI DEFINITIVAT

Amplasat la coborârea de pe podul Drăgăicii în Bulevardul 1 Decembrie 1918, sensul giratoriu îşi dovedeşte utilitatea. Deocamdată, se află într-o perioadă de testare şi a fost construit provizoriu. Dacă se va dovedi că are un rol important în fluidizarea traficului rutier din zonă, giratioriul va fi definitivat.

sens giratoriu podDin 29 decembrie, în intersecţia Bulevardului 1 Decembrie cu calea rutieră a podului Drăgaica funcţionează cel mai recent sens giratoriu din municipiu.

Deşi a fost amenajat provizoriu, din separatori de sens rutieri, giratoriul îşi face simţită eficienţa încă din prima săptămână de funcţionare.

După ce va trece de o perioadă de testare nedeterminată, dacă se va dovedi a fi de un real folos în fluidizarea traficului rutier din acea zonă, extrem de aglomerată, sensul giratoriu va fi definitivat.

Adică va fi reconstruit după toate regulile şi va avea un aspect mult mai plăcut decât cel actual.

Totodată, Comisia de Securitate Rutieră a Municipiului Buzăului caută şi soluţiile cele mai eficiente pentru rezolvarea aglomerărilor în trafic de la intrările în municipiu. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!