Publicat la: 08.10.2018. 18:13 / 740 views

SENS UNIC PE TRAIAN VUIA. DE ASTĂZI, SE CIRCULĂ ÎNTR-UN SINGUR SENS

Comisia pentru Siguranţă Rutieră a Municipiului a stabilit ca pe strada Traian Vuia să se circule într-un singur sens. Începând din această dimineaţă, hotărârea a fost pusă în practică. Autovehiculele pot circula doar dinspre stada Spiru Haret către Stadionul Gloria.      

vuia sens unic 1Vecinătatea cu o şcoală gimnazială şi faptul că la intersecţia străzii Traian Vuia  cu Spiru Haret au avut loc şi evenimente rutiere, au impus instituirea unor noi reguli de circulaţie.

Începând de astăzi, conducătorii auto nu mai pot circula decât dinspre strada Spiru Haret către Piaţa Crâng.

Nu toţi riveranii au aflat de schimbare şi încă intră pe interzis din aleile dintre blocuri şi din străzile laterale.

Poliţiştii de la Circulaţie îi opresc şi îi informează despre noile reguli, pentru că Primăria le acordă buzoienilor o perioadă de graţie, până când se vor obişnui cu ele.

La celălalt capăt al străzii, dinspre bulevardul Mareşal Averescu, a fost lăsată o porţiune cu dublu sens de circulaţie pentru ca vehiculele să poată intra în parcarea de la Piaţa Crâng.

Totodată, cei care trebuie să ajungă în spaţele pieţei, vor trebui să ocolească pe prima stradă la dreapta.

Urbis a montat deja indicatoarele de circulaţie necesare pe fiecare dintre străzile laterale ccare au intersecţie cu strada Traian Vuia. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!