Publicat la: 12.09.2019. 18:16 / 516 views

SENS UNIC. MĂSURĂ IMPUSĂ PE TOATĂ STRADA VICTORIEI

Sensul unic a fost implementat pe strada Victoriei, de la un capăt la celălat. Iniţial, restricţia de circulaţie a funcţionat doar pe segmentul de stradă unde se află Maternitatea. Conducătorii auto sunt atenţionaţi să respecte noua reglementare impusă de Comisia de Securitate Rutieră a Municipiului Buzău.

sens unic 1Ca urmare a unei decizii anterioare a Comisiei de Securitate Rutieră a Municipiului Buzău, a fost instituit sensul unic şi pe ultimul tronson al străzii Victoriei.

Iniţial, sensul unic fusese introdus doar pe segmentul de stradă unde este amplasată Maternitatea, pentru a facilita intervenţiile ambulanţelor şi ale autospecialelor de la SMURD.

Indicatoarele de „sens unic” sunt montate la toate intersecţiile de pe strada Victoriei, ca şi cele de „interzis” pentru circulaţia din sens invers.

Doar la intersecţia cu strada Alexandru Marghiloman nu a fost încă montat indicatorul de „interzis”, aşa că încă se mai circulă şi din sensul opus.

Conducătorii auto care frecventează zona, sunt atenţionaţi să ţină cont de noul sens unic pentru a nu fi sancţionaţi de poliţiştii de la Circulaţie şi pentru a nu produce evenimente nedorite în trafic. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!