Publicat la: 09.08.2018. 18:13 / 733 views

SENS GIRATORIU PROVIZORIU. PARCAREA DIN FAŢA SĂLII SPORTURILOR NU VA FI DESFIINŢATĂ

Drumarii de la Urbis Serv au ajuns cu asfaltarea până aproape de Sala Sporturilor. La sfârşitul acestei săptămâni ar putea fi gata şi cel de-al doilea sens de mers, după care se va trece la ultima porţiune din Aleea Sporturilor, până la Bazinul Olimpic.

aleea sporturilor 2Construirea sensului giratoriu nu va afecta şi parcarea din faţa Sălii Sporturilor, care va rămâne neatinsă. De altfel, parcarea nu aparţine Primăriei ci se află în proprietatea Ministerului Tineretului şi Sporturilor.

Preconizata sporire a vitezei atunci când Aleea Sporturilor va fi asfaltată a fost şi motivul pentru care a fost amenajată o nouă trecere de pietoni, prima din Buzău prevăzută cu leduri pentru iluminatul nocturn.

Trecerea de pietoni este prevăzută şi cu semafoare cu buton, care încă nu funcţionează.

Noua trecere de pietoni ar mai avea o problemă pentru cei care ies de la supermarket şi care vor să vireze la stânga pentru că intră direct pe zebră şi pot pune trecătorii în pericol.

O soluţie ar fi ca şi aici să fie montat un semafor care să regleze trecerea.

Următoarea stradă care va intra în asfaltări în aceste zile este strada Caşoca. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!