Publicat la: 03.03.2020. 19:45 / 773 views

SENATORUL BĂDULESCU S-A ÎNTORS LA PMP. PARLAMENTARUL ȘI-A DAT DEMISIA DIN ALDE

Senatorul buzoian Dorin Bădulescu și-a dat demisia din ALDE și a ales să revină în partidul lui Traian Băsescu. Parlamentarul a motivat că este nemulțumit de politica duală a formațiunii conduse de fostul premier Călin Popescu Tăriceanu. Cel mai probabil, Bădulescu va fi urmat în PMP de deputatul Adrian Mocanu.

badulescuLa Buzău, ALDE începe să se destrame încet, dar sigur. Senatorul Dorin Bădulescu și-a dat demisia din partid, precizând că decizia sa este legată de încercarea eșuată de a unifica forțele de dreapta, atât pe plan național, cât și pe plan local.

Bădulescu a decis să revină în partidul pe listele căruia a fost ales senator de Buzău, în 2012, în etapa de redistribuire a voturilor. În iulie 2018, parlamentarul a părăsit PMP, pentru a se înrola în ALDE, unde a deținut funcția de președinte executiv al organizației județene. Senatorul declară că inclusiv fostul președinte, Traian Băsescu, l-a invitat să revină în Partidul Mișcarea Populară.

Mutarea senatorului Dorin Bădulescu va fi urmată de cea a deputatului Adrian Mocanu, care ar redeveni membru PMP.

Ieri, consilierul local Silviu Roșioru a anunțat că s-a înscris în partidul lui Traian Băsescu, precizând ca a preluat deja șefia organizației municipale a PMP. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!