Publicat la: 25.11.2019. 19:30 / 1.209 views

SEMNE DE LUMINĂ. EXPOZIŢIE DE PICTURĂ SEMNATĂ DE ARTISTUL VASILE TUDORICĂ

Artistul plastic buzoian Vasile Tudorică a vernisat de curând cea de-a doua expoziţie de autor. Lucrările de pe simeze sunt rezultatul percepţiei autorului asupra realităţii, transpus într-un registru artistic plin de culoare, linişte şi de lumină. Expoziţia ”Semne de lumină” va putea fi vizitată gratuit în sala ”Parter” a Galeriilor de Artă Ion Andreescu până în jurul datei de 10 decembrie.

expozitie 1 expozitie 2

Galeriile de Artă ”Ion Andreescu”găzduiesc la sala Parter o expoziţie plină de lumină şi de culoare.

”Semne de lumină” este cea de-a doua expoziţie personală semnată de artistul plastic Vasile Tudorică, unul dintre primii membri ai filialei buzoiene a Uniunii Artiştilor Plastici din România.

Ajuns la o maturitate artistică deplin conturată, profesorul de educaţie artistică de la Şcoala 11 Vasile Tudorică, este la cea de-a doua expoziţie de autor, o expoziţie care a luminat sala Parter a Galeriilor de Artă ”Ion Andreescu”.

Expoziţia ”Semne de lumină” este o expoziţie unitară, în ciuda diversităţii compoziţionale, iar lucrările de o cromatică rafinată, realizate cu o minuţiozitate extremă, se completează reciproc, pe vertical sau pe orizontal.

Expoziţia semnată de artistul plastic Vasile Tudorică va putea fi vizitată gratuit până în jurul datei de 10 decembrie. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!