Publicat la: 06.11.2017. 19:31 / 627 views

SELECTEZI GUNOIUL, PLĂTEŞTI MAI PUŢIN. PROPUNERE A CONSILIERILOR MUNICIPALI PNL

Aleşii PNL vin cu propunerea ca persoanele fizice şi juridice care depozitează selectiv gunoiul să plătească facturi mai mici la salubrizare. În acest sens, un proiect de hotărâre de consiliu local a fost depus la Primărie. Dacă iniţiativa va fi aprobată în miniparlamentul local, costurile serviciilor de colectare selectivă ar urma să fie reduse cu cel puţin 10%.

conferinta pnlÎn municipiul Buzău, operatorul de salubritate practică de mai mult timp colectarea selectivă pentru deşeurile rezultate de la cetăţenii care locuiesc la case şi în cazul mai multor asociaţii de proprietari şi firme. Consilierii PNL vin cu propunerea ca acolo unde se realizează colectarea selectivă, plata serviciului de salubrizare să fie redusă cu cel puţin 10%.

Potrivit iniţiatorilor, facilităţile impuse printr-un astfel de proiect ar încuraja mai multe asosciaţii de proprietari să adopte soluţia depozitării selective a deşeurilor, cu ajutorul firmei de salubrizare.

Proiectul de hotărâre conceput de aleşii PNL a fost depus la Primărie, urmând să parcurcă etapele de dezbatere publică şi apoi de discuţii în cadrul Consiliului Local Municipal.

(Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!