Publicat la: 03.05.2018. 18:13 / 592 views

SELECTAŢI PENTRU INTERVIURI, NICI MĂCAR JUMĂTATE DINTRE PARTICIPANŢI

Nici măcar jumătate dintre participanţii la marea bursă a locurilor de muncă de la Buzău nu au fost selectaţi de angajatori pentru interviuri. În ciuda faptului că oferta posturilor a fost generoasă, puţini au fost buzoienii care s-au încadrat în criteriile principale de selecţie. A fost un eveniment cu multe puncte negative.

oameni la bursa 1Autorităţile au făcut un bilanţ al primelor rezultate de la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, cel mai important eveniment al anului pentru selecţia de angajaţi în diverse domenii.  Aproape o mie de persoane s-au prezentat la bursă, cu mul sub ceea ce se întâmpla anii trecuţi. În plus, numărul buzoienilor chemaţi pentru interviuri a fost cu mult sub jumătate dintre cei care au trecut pe la standuri.

Dacă în anii trecuţi aveam astfel de situaţii, la bursa din 2018 nicio persoană nu a fost angajată pe loc.

La Bursa Generală a Locurilor de Muncă au fost ofertate peste 700 de posturi în diverse domenii de activitate. Cei mai mulţi dintre participanţi au trecut pe la standuri doar pentru a primi viza de şomaj. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!