ŞEFUL DE LA RUTIERĂ, PROBLEME CU LEGEA, NU DE SĂNĂTATE. VASILE NICOLAE ESTE ACUZAT CĂ ÎŞI FOLOSEA MAŞINA CU NUMERE FALSE

ŞEFUL DE LA RUTIERĂ, PROBLEME CU LEGEA, NU DE SĂNĂTATE. VASILE NICOLAE ESTE ACUZAT CĂ ÎŞI FOLOSEA MAŞINA CU NUMERE FALSE

Motivele demisiei colonelului Vasile Nicolae de la şefia Serviciului rutier al IPJ nu au fost de ordin medical, aşa cum s-a vehiculat initial. Acesta a fost mai degrabă demis după ce Corpul de control al IGPR l-a descoperit că îşi conducea maşina personală cu numere false.

rutierCorpul de Control al IGPR a descins la IPJ Buzău luni dimineaţă. Anchetatori l-au informat pe şeful IPJ Buzău, comisarul şef Laurenţiu Pantazi, că subalternul său a circulat cu un autoturism cu numere false.

Vasile Nicolae a cumpărat un autoturism adus dintr-o ţară vest-europeană şi, ulterior, a constatat că înscrierea acestuia este costisitoare din cauza taxei de mediu. Nicolae a găsit o metodă ilegală de a evita înscrierea maşinii. A luat de la alt autoturism numerele de înmatriculare, le-a pus pe maşină şi a circulat liniştit, ştiind că la Buzău nimeni nu îl va opri în trafic.

Autoturismul a fost filmat, în repetate rânduri, de camerele montate pe autoturismele Serviciului Rutier, dar şi de camerele de supraveghere de la poarta Inspectoratului de Poliţie al Judeţului.

Recent a apărut şi o filmare care îl pune într-o situaţie incomodă pe Vasile Nicolae. În anul 2014 acesta a fost naş de cununie al fiului interlopului Ali de la Vrancea. De la fastuoasa petrecere nu au lipsit limuzinele, elicopterele, salbele cu galbeni şi maneliştii celebri.

Vasile Nicolae şi-a dat demisia din funcţia de şef al serviciului rutier, nu însă şi din cea de poliţist. Dosarul său este instrumentat de procurorii de la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Buzău, iar dacă va fi găsit vinovat riscă pedeapsa cu închisoarea.

(Mirela Copariu)

2 Comentarii la: “ŞEFUL DE LA RUTIERĂ, PROBLEME CU LEGEA, NU DE SĂNĂTATE. VASILE NICOLAE ESTE ACUZAT CĂ ÎŞI FOLOSEA MAŞINA CU NUMERE FALSE

  1. ii cunosc pe amandoi politisti vasile ,unu cu numere false ca isi permite si celalalt din micro 14 mana in mana cu mafiotii si interlopii,presa cam slaba ca nu ia atitudine mai puternica cu acesti doi politai de vasile

  2. Seamana?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și