Publicat la: 12.11.2018. 18:00 / 1.310 views

ŞEFUL ARBITRILOR FRFK, LA BUZĂU. SEMINAR ŢINUT LA O SALĂ DE KICKBOXING

Seminar ținut la Buzău, înainte de startul Cupei Mondiale Judgement Day, de la finele lunii. Sensei Ionuț Bratu, șeful arbitrilor FRFK a acceptat invitația Clubului Sportiv Crâng, pentru a le aduce la cunoștința sportivilor buzoieni ultimele modificări ale regulmentelor, la toate stilurile de luptă din competiția ce se va ține la Târgoviște.

karate senseikarate 2

Măsuri de precauție, în vederea Cupei Mondiale Judgement Day, de la finele lunii. Sportivilor buzoieni care vor participa la eveniment li s-au explicat ultimele modificări ale regulamentelor, la toate stilurile de luptă din competiția ce se va desfasura la Tîrgoviște.

Șeful arbitrilor FRFK a venit la Buzău pentru a-i edifica pe sportivi în ceea ce privește regulile și conduita, la un campionat mondial. Acțiunile de acest tip le sunt utile mai ales sportivilor cu mai puțină experiență în competiții. Mulți riscă descalificarea, din cauza necunoașterii temeinice a regulilor, în diferite stiluri de luptă.

Seminarul s-a concentrat pe explicarea tehnicilor permise, dar mai ales pe a celor nepermise și pe detalierea fiecărui stil de luptă de la cupa mondială. Pe lîngă evitarea riscului descalificării, viitorilor concurenți le-au fost date și cîteva ponturi de autoprotecție, în cadrul unei competiții de înalt nivel.

Clubul buzoian va trimite  la Cupa Mondială cel puțin 14 sportivi, cu vîrste între 8 și 19 ani.

Cupa Mondiala Judgement Day va avea loc la Tîrgoviște, între 24 și 25 Noiembrie. Vor participa sportivi din 10 țări. (Andrei Solomon)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Felicitari pentru organizarea seminarului de arbitraj FRFK,SUCCES !

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!