Publicat la: 02.07.2020. 09:26 / 531 views

ȘEFA DSP BUZĂU, CRISTINA UNGUREANU, A FOST DEPISTATĂ CU CORONAVIRUS!

Și șefa DSP Buzău, Cristina Ungureanu, a fost depistată cu coronavirus! Diagnosticul a venit la câteva ore după ce șefa Serviciului Epidemiologic din cadrul DSP Buzău, dr. Carmen Scântei, a fost depistată cu Covid-19.

cristina ungureanuIată comunicatul Prefecturii Buzău: „Instituția Prefectului – Județul Buzău vă aduce la cunoștină o situație specială înregistrată la vârful Direcției de Sănătate Publică Buzău. Atât directorul instituției, Cristina Ungureanu, cât și medicul șef epidemiolog, dr. Carmen Scântei, au fost testate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Cele două au fost internate la Spitalul Județean de Urgență Buzău, iar starea lor de sănătate este bună. Atât dna. Cristina Ungureanu, cât și dna. dr. Carmen Scântei vor lucra în continuare cu toate resursele disponibile și pe perioada de internare în spital.

În această perioadă, activitatea DSP Buzău se va desfășura normal și va fi coordonată de directorul economic, Daniela Dumitru, iar managementul sanitar va fi asigurat de doi medici epidemiologi, dr. Valentin Barbulis și dr. Mirela Iorgu.

Prefectul județului asigură populația că situația privind gestionarea pandemiei de Coronavirus este sub control la nivelul județului Buzău.

Acest episod este încă o dovadă a seriozității cu care trebuie tratată această boală, fără a ignora recomandările date zilnic de specialiștii din sănătate. Totodată, vedem clar că pericolul infectării cu noul Coronavirus nu a trecut și că acesta îi afectează pe toți, indiferent de funcție sau de poziția socială.

Prefectul Leonard Dimian transmite tuturor celor care sunt în linia întâi a luptei pentru limitarea răspândirii Coronavirusului mulțumiri pentru că s-au implicat și se implică în continuare la maximum, deși sunt conștienți că se confruntă cu cel mai mare risc de infectare.”

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!