Publicat la: 20.03.2018. 19:15 / 1.040 views

ŞEF NOU, PESTE RUGBY-UL BUZOIAN. ESTE FOST POLIŢIST ŞI A FOST ÎN ATENŢIA DNA

După ce Constantin Moroianu a demisionat de la SCM, secţia de rugby are, în sfârşit, un nou şef. Fostul comisar-şef Tudorel Alexandru a fost confirmat de preşedintele interimar al clubului, Ion Cazan.

sef rugbiPoziţia de şef al secţiei de rugby rămăsese vacantă, după plecarea lui Constantin Moroianu. Noul interimar al clubului, Ion Cazan, a dezvăluit presei că a fost numit un nou preşedinte la rugby, în persoana ex-poliţistului Tudorel Alexandru. Fostul comisar-şef a fost în atenţia DNA, în 2014, sub aspectul săvârşirii faptelor de abuz şi luare de mită. Cu doar un an  înainte de acest episod, fusese numit poliţistul anului, la Buzău. Dosarul său a fost clasat, în 2017.

Tudorel Alexandru a practicat sportul cu balonul oval, la începutul anilor ‘90, sub culorile defunctei Contactoare Buzău.

Tudorel Alexandru va lucra în tandem cu un alt poliţist, antrenorul şi fostul căpitan al tricolorilor, Costică Merşoiu. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!