Publicat la: 29.04.2020. 18:34 / 517 views

ŞEDINŢĂ LA PRIMĂRIE. S-A ŢINUT ÎN SALA NICU CONSTANTINESCU

Şedinţa ordinară a lunii aprilie a Consiliului Local Municipal s-a ţinut astăzi la Primăria Buzău, în sala Nicu Constantinescu. Până acum, aceste şedinţe erau on-line, iar primarul Constantin Toma a explicat din ce motiv s-a decis ca această şedinţă să se desfăşoare cu consilierii faţă în faţă. De remarcat faptul că toţi cei prezenţi purtau echipment de protecţie.

sedinta clm2 sedinta clm

În ultima vreme, şedinţele de Consiliu Local Municipal au fost organizate on-line. Astăzi, consilierii locali s-au întrunit în şedinţa ordinară a lunii aprilie la Primărie, în sala Nicu Constantinescu. Primarul Constantin Toma a explicat care au fost motivele care au dus la această decizie.

Potrivit primarului Constantin Toma, consilierii locali au fost convocaţi în sala Nicu Constantinescu tocmai pentru a se asigura că se poate menţine o distanţă sigură între participanţi. De altfel, totţi cei prezenţi au avut echipament de protecţie.

La şedinţa de astăzi au participat 20 de consilieri locali, din totalul de 23. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!