Publicat la: 27.03.2017. 17:15 / 941 views

ŞEDINŢĂ EXTRAORDINARĂ LA CJ. S-A MANDATAT NOUL REPREZENTANT ÎN ADI BUZĂU 2008

Aleşii judeţeni s-au întrunit astăzi în şedinţă extraordinară de Consiliu Judeţean pentru acordarea unui mandat special pentru Mirela Oprea, noul reprezentant în Adunarea Generală a Companiei de Apă Buzău, aceasta fiind programată pentru mâine după amiază. Consilierii din opoziţie au fost cei care au votat împotriva proiectului.

MIRELA OPREAÎn şedinţa extraordinară de astăzi s-a luat act de avizul negativ al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Buzău 2008 cu privire la solicitările municipalităţii buzoiene, care a cerut în adunarea de săptămâna trecută revocarea mandatului administratorului operatorului de apă, modificarea actului constitutiv al societăţii şi modificarea bugetului societăţii de venituri şi cheltuieli în 2017. Pentru toate acestea, municipalitatea a primit aviz negativ. Acelaşi proiect care a fost supus votului în şedinţa extraordinară de astăzi prevede mandatarea reprezentantului judeţului pentru a vota împotriva completării ordinii de zi a şedinţei AGA a Companiei de Apă cu propunerile  mai sus enumerate precum şi cu propunerea privind selectarea unui alt auditor. Reamintim, Adunarea Generală a Acţionarilor Societăţii Compania de Apă SA Buzău este convocată pentru mâine după amiază. Preşeintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu a explicat de ce a fost nevoie de obţinerea acestui mandat.  

În cadrul şedinţei de astăzi, consilierii din opoziţie au votat împotrivă. Aceştia au motivat votul prin faptul că se asistă la un război între palate, iar cetăţenii ar fi singurii care ar avea de suferit.

Şeful biroului juridic al CJ, Mirela Oprea, îl înlocuieşte pe secretarul judeţului Laurenţiu Gavrilă în postura de reprezentant al judeţului Buzău în A.G.A. a  Companiei de Apă Buzău, după ce acesta şi-a anunţat retragerea săptămâna trecută. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!