Publicat la: 05.08.2020. 18:39 / 255 views

ȘEDINȚĂ EXTRAORDINARĂ LA CJ. CONSILIERII AU APROBAT 12 PROIECTE URGENTE

Conform  reglementărilor stipulate recent de Guvern, președintele Petre Emanoil Neagu a convocat pentru astăzi o ședință extraordinară a Consiliului Județean, cu participarea fizică a consilierilor județeni.

cj 1

Ședința s-a desfășurat în Sala Mare a Consiliului Județean, care oferă condițiile absolut necesare pentru respectarea distanțării sociale dintre participanții la întrunirea de astăzi a Consiliului.

Cei care nu au putut fi prezenți fizic în sală și-au putut exprima opțiunile prin intermediul telefonului mobil, cu utilizarea aplicației WhatsApp.

Ordinea de zi a fost supusă aprobării aleșilor județeni, care au votat prin ridicarea mâinii sau prin telefonul mobil.

În final, toate cele 12 proiecte de pe ordinea de zi, inițiate de președintele Consiliului Județean Buzău, au fost aprobate în unanimitate și vor fi puse în aplicare în zilele următoare. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!