Publicat la: 16.08.2017. 18:10 / 746 views

ŞEDINŢĂ DECISIVĂ ADI BUZĂU 2008. PENTRU ELIMINAREA TAXEI PE APA DE PLOAIE

La sfârşitul lunii, şeful Consiliului Judeţean va convoca Adunarea Agenerală a Acţionarilor din cadrul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Buzău 2008. Preşedinte al A.D.I., Petre Emanoil Neagu declară că pe ordinea de zi se va afla şi propunerea de eliminare a taxei pe apa meteorică pentru buzoieni şi râmniceni, precum şi reducerea facturilor pentru agenţii economici. Neagu a dat de înţeles că     s-ar fi ajuns la un consens între instutuţiile responsabile.

SEDINTA ADIŞedinţa A.D.I. 2008 va avea loc la finele lunii august. Între timp, şeful Consiliului Judeţean a cerut Companiei de Apă un studiu de impact, pregătitor întâlnirii în cadrul căreia urmează să se ia importanta decizie.

Demersul din cadrul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară vine ca urmare a solicitării vicepremierului Marcel Ciolacu, lider al PSD Buzău. Şeful Consiliului Judeţean spune că mesajul lui Ciolacu nu a fost întâmplător, ci în urma unor discuţii purtate cu toţi factorii responsabili.

Odata ce va fi aprobată o decizie în cadrul A.D.I., consiliile locale din Buzău şi Râmnicu Sărat vor pune în aplicare noile măsuri.

De mai bine de un an, eliminarea facturilor pentru apa meteorică a fost subiect de dispută între conducerea Primăriei Buzău şi responsabilii Companiei de Apă, de fiecare dată războiul fiind tranşat în cadrul şedinţelor A.D.I., în favoarea opratorului regional.

(Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!