Publicat la: 28.02.2018. 19:28 / 1.975 views

ŞEDINŢĂ DE URGENŢĂ. AUTORITĂŢILE SPUN CĂ SITUAŢIA E SUB CONTROL

În această seară, Buzăul iese de sub incidenţa codului portocaliu de ninsori viscolite şi rămâne sub avertizare de ger. După închiderea a zeci de şcoli şi a unor drumuri, prefectul Carmen Ichim a convocat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. Situaţia este sub control, au spus toţi responsabilii instituţiilor implicate în înlăturarea efectelor vremii capricioase.

drum filtru 1Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a fost convocat la orele dimineţii, când şefa de la Casa Albă a dorit să se asigure că probleme apărute din cauza vremii vor fi rezolvate în cel mai scurt timp.

Prefectul a cerut detalii şi soluţii de la fiecare şef de instituţie implicată în activităţile specifice intervenţiilor pe perioadă de cod portocaliu. Printre altele, s-a ridicat problema navetiştilor.

Vestea bună a venit din partea meteorologilor. În această seară, Buzăul va ieşi de sub incidenţa codului portocaliu de ninsori şi viscol. În schimb, va fi cod portocaliu de ger.

La finalul şedinţei, autorităţile au dat asigurări că nu există situaţii critice din cauza vremii şi au precizat că toţii factorii implicaţi au acţionat… ca la carte.

La cea mai mare unitate medicală din judeţ sunt încă internate, preventiv, persoane care au fost aduse de câteva zile cu autospecialele SMURD şi de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Pentru judeţul Buzău, codul portocaliu de ninsoare şi viscol expiră în această seară, la ora 20:00. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!