Publicat la: 27.10.2020. 19:28 / 307 views

ȘEDINȚĂ DE ÎNVESTITURĂ, LA CONSILIUL JUDEȚEAN. 28 DE ALEȘI AU DEPUS JURĂMÂNTUL

Ședință de învestitură, la Consiliul Județean Buzău. Astăzi, 28 de aleși au depus jurământul în cadrul unei ceremonii oficiale organizate la Sala Mare a Consiliului Județean.

cj constituire 2 neagu 1

Conform Noului Cod Administrativ, ședința a fost prezidată de către cel mai în vârstă consilier, ajutat de cei mai tineri doi aleși județeni. Așa se face că prezidiul a fost ocupat de seniorul Gabriel Baciu și de tinerii Ionuț Dragomir și Ștefăniță Munteanu. Cei trei au condus ședința în cadrul căreia fiecare consilier ales a trecut pe la pupitru și a jurat pe Biblie, promițând că va face tot ce îi stă în putere pentru binele cetățenilor județului Buzău.

De precizat că doar 28 de consilieri au depus, astăzi, jurământul, patru renunțând la mandat, iar unul prezentându-și demisia. Primii care au depus jurământul au fost consilierii Alianței PSD-Pro România, Carmen Ichim și Adrian Petre.

Conform procedurii, președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, a fost ultimul ales care a depus jurământul.

În termen de zece zile de la constituirea noului consiliu județean, președintele Neagu trebuie să convoace ședința în cadrul căreia vor fi aleși cei doi vicepreședinți. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!