Publicat la: 06.07.2018. 18:42 / 1.296 views

ŞEDINŢĂ DE ÎNDATĂ. CONSILIERII MUNICIPALI AU FOST CONVOCAŢI DE URGENŢĂ

Primarul Constantin Toma a convocat astăzi consilierii locali municipali într-o şedinţă „de îndată”. Pe ordinea de zi a figurat un singur proiect de hotărâre referitor la luarea unor decizii legate de Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor de la Compania de Apă. Proiectul a trecut cu majoritate de voturi.

clm iuliePrin dispoziţia emisă de primarul Buzăului, astăzi a fost convocată o şedinţă „de îndată” a Consiliului Local Municipal, cu un singur punct pe ordinea de zi.

Proiectul de hotărâre se referă la desemnarea Cristinei Gianina Dinu ca reprezentant al UAT Buzău în Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor de la Societatea Comercială „Compania de Apă” SA din 9 şi 10 iulie.

Proiectul a trecut cu majoritate de voturi, ceea ce îi acordă reprezentantului desemnat de CLM  dreptul de a vota „pentru” la cele două puncte menţionate din ordinea de zi a AGA Compania de Apă. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!