Publicat la: 16.09.2020. 18:23 / 245 views

ȘEDINȚĂ DE ADIO. CONSILIERII, ULTIMA DATĂ ÎN ACEASTĂ FORMULĂ

Consilierii municipali buzoieni s-au întâlnit pentru ultima dată, după 4 ani și 4 luni de mandat. Mulți dintre ei nu mai sunt candidați pentru alegerile din 27 septembrie și nu vor mai face parte din viitorul miniparlament. Aleșii municipali au aprobat toate proiectele de pe ordinea de zi și și-au luat rămas bun ”on line”.

clm sept 2Astăzi, aleșii municipali s-au întâlnit în ultima ședință ordinară a Consiliului Local Municipal din acest mandat, chiar dacă nu au fost împreună în sala de ședințe.

Din păcate, pentru unii consilieri, această ședință a însemnat și despărțirea de miniparlamentul municipal.

Mulți dintre ei nu se mai regăsesc pe listele de candidați la alegerile locale.

Astăzi a fost ultima ocazie pentru aleșii buzoienilor din mandatul 2016 – 2020 de a-și da girul în privința unor proiecte importante pentru oraș.

Toate cele 20 de proiecte de pe ordinea de zi, plus unul suplimentar, au trecut cu votul majorității, multe dintre ele fiind aprobate în unanimitate.

În prima ședință de după alegeri va fi validat noul CLM, on line sau în prezența fizică a candidaților care vor fi aleși de buzoieni să administreze orașul în următorii 4 ani. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!