Publicat la: 06.11.2017. 19:30 / 875 views

ŞEDINŢĂ CU EMOŢII LA CONSILIUL JUDETEAN. 12 PRIMĂRII DIN BUZĂU, ÎNFRĂŢITE LA SOROCA

Moment istoric la Consiliul Judeţean. Astăzi, a avut loc iniţierea demersurilor pentru înfrăţirea unor primării din Raionul Soroca cu alte 12 administraţii locale din judeţul Buzău. A avut loc o şedinţă extraordinară comună de Consiliu Judeţean în cadrul căreia s-a votat proiectul de înfrăţire. Delegaţia sosită din Republica Moldova a fost primită cu braţele deschise, atât de consilierii judeţeni, dar mai ales de primarii comunelor direct implicate în proiect.

sedinta cj buzau sorocaAstăzi a avut loc la Consiliul Judeţean o şedinţă extraordinară comună, la care au participat atât consilierii buzoieni, cât şi cei din cadrul Consiliului Soroca. Proiectul de înfrăţire a trecut cu unanimitate de voturi, astfel că 12 primării din judeţul Buzău au semnat protocoale de înfrăţire cu alte unităţi administrativ-teritoriale din Soroca.

Momentul a fost extrem de emoţionant, iar preşedintele Consiliului Judeţean a dat asigurări că Buzăul va fi aproape şi va sprijini Raionul Soroca atât cât va putea.

Preşedintele Raionului Soroca a mulţumit pentru sprijinul primit.

Momentul extrem de emoţionant al întâlnirii a avut loc în momentul în care preotul Mihail Milea a explicat celor prezenţi că unirea dintre România şi Basarabia este înfăptuită din moment ce s-au unit educaţia, religia şi cultura.

(Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!