Publicat la: 26.03.2018. 18:38 / 767 views

ŞEDINŢĂ CU CÂNTEC. S-A APROBAT EMITEREA DE OBLIGAŢIUNI MUNICIPALE

Începând de astăzi, toate şedinţele Consiliului Local Municipal vor debuta cu intonarea Imnului Naţional. Ca să fie în ton, primul punct de pe ordinea de zi a fost cu cântec. Opoziţia a avut obiecţiuni la proiectul privind aprobarea contractării unei finanţări rambursabile prin emisiune de obligaţiuni municipale.

clm imnAstăzi a avut loc o premieră la şedinţa ordinară a Consiliului Local Municipal.

Participanţii s-au ridicat şi au ascultat Imnul de Stat al României.

Toate şedinţele viitoare se vor derula după acelaşi model. Poate că, peste ceva timp, vor reuşi şi consilierii să intoneze Imnul, mai ales că versurile sunt proiectate pe un ecran suficient de mare.

Pentru a putea realiza unele obiective de investiţii de interes public local, pentru care nu există resurse financiare, Primăria va încerca să obţină banii necesari prin emisiunea de obligaţiuni municipale.

Printre obiectivele care ar putea fi reabilitate cu banii obţinuţi astfel de la cetăţeni se numără Bazarul, Cinematograful Dacia, Stadionul de Atletism, Casa de oaspeţi şi grajdurile de la Marghiloman şi o serie de străzi din municipiu.

Opoziţia a adus câteva obiecţiuni proiectului prin vocea consilierului liberal Constantin Ionescu:

După ce specialiştii Primăriei au infirmat convingerea domnului Ionescu că obiectivele propuse spre reabilitare ar putea fi realizate cu finanţare europeană, majoritatea PSD – ALDE a votat pentru şi proiectul a trecut.

Buzoienii care vor achiziţiona obligaţiunile emise de Primărie vor primi o dobândă mai mare decât la bancă, cuprinsă între 2 şi 5 la sută, conform afirmaţiilor primarului Toma. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!