ŞEDINŢĂ CLM URGENTĂ. CONSILIERII MUNICIPALI AU FOST CONVOCAŢI „DE ÎNDATĂ”

ŞEDINŢĂ CLM URGENTĂ. CONSILIERII MUNICIPALI AU FOST CONVOCAŢI „DE ÎNDATĂ”

Proiectul de hotărâre privind luarea unor decizii legate de Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Societăţii Comerciale „Compania de Apă” SA Buzău a fost aprobat „de îndată”. Proiectul s-a aflat pe ordinea de zi a şedinţei anterioare a CLM, dar a fost eliminat pentru că AGOA nu fusese convocată conform legii. Primarul Constantin Toma a fost desemnat să reprezinte Municipiul Buzău la şedinţa din 6 august.      

consiliu localDupă ce a fost scos de pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Local Municipal de săptămâna trecută, proiectul privind luarea unor decizii în legătură cu adunarea acţionarilor de la Compania de Apă a fost votat „de îndată”

Proiectul fusese scos de pe ordinea de zi, pentru că nu fuseseră respectate condiţiile legale pentru convocarea Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor de la Compania de Apă.

Proiectul de hotărâre a trecut, iar primarul Constantin Toma va reprezenta Municipalitatea la şedinţa din 6 august şi va vota aşa cum au hotărât consilierii municipali.

Singurele discuţii pe marginea proiectului s-au referit la cuantumul indemnizaţiei încasate de membrii în Consiliul de Administraţie al Companiei de Apă.

Totodată, primarul a subliniat faptul că suma prevăzută ca indemnizaţie este cea minimă impusă de lege. (Corneliu Floriceanu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și