Publicat la: 03.08.2018. 18:13 / 1.092 views

ŞEDINŢĂ CLM URGENTĂ. CONSILIERII MUNICIPALI AU FOST CONVOCAŢI „DE ÎNDATĂ”

Proiectul de hotărâre privind luarea unor decizii legate de Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Societăţii Comerciale „Compania de Apă” SA Buzău a fost aprobat „de îndată”. Proiectul s-a aflat pe ordinea de zi a şedinţei anterioare a CLM, dar a fost eliminat pentru că AGOA nu fusese convocată conform legii. Primarul Constantin Toma a fost desemnat să reprezinte Municipiul Buzău la şedinţa din 6 august.      

consiliu localDupă ce a fost scos de pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Local Municipal de săptămâna trecută, proiectul privind luarea unor decizii în legătură cu adunarea acţionarilor de la Compania de Apă a fost votat „de îndată”

Proiectul fusese scos de pe ordinea de zi, pentru că nu fuseseră respectate condiţiile legale pentru convocarea Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor de la Compania de Apă.

Proiectul de hotărâre a trecut, iar primarul Constantin Toma va reprezenta Municipalitatea la şedinţa din 6 august şi va vota aşa cum au hotărât consilierii municipali.

Singurele discuţii pe marginea proiectului s-au referit la cuantumul indemnizaţiei încasate de membrii în Consiliul de Administraţie al Companiei de Apă.

Totodată, primarul a subliniat faptul că suma prevăzută ca indemnizaţie este cea minimă impusă de lege. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!