Publicat la: 27.02.2018. 19:14 / 536 views

ŞEDINŢA AGA A COMPANIEI DE APĂ S-A AMÂNAT. A LIPSIT UN ACŢIONAR. MÂINE, ÎNCĂ O ÎNCERCARE

La două ore după şedinţa de îndată a Consiliului Local Municipal, la Staţia de Epurare, acţionarii Companiei de Apă au fost convocaţi la Adunarea Generală. Întâlnirea a fost un eşec. Pentru că unul dintre acţionari, respectiv reprezentantul oraşului Pătârlagele, a fost absent, şedinţa s-a amânat pentru mâine dimineaţă.

cristeaAdunarea Generală a Acţionarilor Companiei de Apă a fost convocată după ce, săptămâna trecută, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Buzău 2008 a decis constituirea unui nou consiliu de administraţie al operatorului regional de apă şi canal.  Întâlnirea de astăzi s-a încheiat foarte repede, după ce s-a constatat că nu sunt toţi acţionarii prezenţi, condiţie fără de care AGA nu se poate ţine.

Oficialii Companiei de Apă susţin că, pentru şedinţa de azi, s-au făcut toate demersurile, astfel încât toţi acţionarii să fie înştiinţaţi.

Pe de altă parte, directorul Cristea a sugerat, fără a dori să dea detalii, că există probleme deoarece unii acţionari nu ar fi avut procură în regulă pentru această şedinţă.

O nouă încercare de desfăşurare a Adunării Generale a Acţionarilor de la Compania de Apă va fi mâine, la ora 9:00. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!