Publicat la: 28.03.2017. 18:09 / 1.108 views

ŞEDINŢĂ A.G.A. A COMPANIEI DE APĂ, AMÂNATĂ. PRIMĂRIEI I S-A RESPINS CALITATEA DE A VOTA PROIECTELE

Acţionarul majoritar nu a avut câştig de cauza nici la şedinţa de astăzi a Adunării Generale a Acţionarilor Companiei de Apă. Primăria a fost respinsă de la discuţiile pe marginea punctelor aflate pe ordinea de zi pe motiv că nu avea o procură specială. O nouă întâlnire a fost convocată pentru mâine dimineaţă. 

compania apaConsiliul de Administraţie a convocat pentru astăzi Adunarea Generală a Acţionarilor Companiei de Apă, întâlnire pentru care au fost propuse pe ordinea de zi mai multe puncte. Membrii A.G.A. ar fi trebuit să voteze un raport privind remuneraţiile administratorilor primite în anul 2015, altul legat de activitatea consiliului de administraţie pe semestrul I 2016, bugetul de venituri şi cheltuieli pe acest an şi desemnarea unui auditor. Reprezentantul municipalităţii, Georgeta Cristea, a venit cu un mandat din partea C.L.M. pentru a modifica ordinea de zi şi pentru a opera anumite modificări la bugetul de venituri şi cheltuilei al Companiei de Apă. Şedinţa nu s-a mai ţinut, responsabilii operatorului regional invocând faptul că trimisul Primăriei nu avea o procură specială cu privire la votul pe care ar fi urmat să îl dea în cadrul A.G.A., astfel că s-a declarat lipsă de cvorum.

Reprezentantul Palatului Comunal, Georgeta Cristea, susţine că erau întrunite toate elementele pentru ca şedinţa să aibă loc.

Spre deosebire de Consiliul Local Municipal, Consiliul Judeţean a aprobat modul în care reprezentantul în A.G.A., juristul Mirela Oprea, ar urma să voteze la toate punctele aflate pe ordinea de zi.

La convocarea de azi au mai răspuns reprezentanţii de la Rm. Sărat, Pătârlagele, Nehoiu şi Pogoanele. Unii dintre ei nu au avut, de asemenea, mandat special pentru a analiza propunerile cu care a venit acţionarul majoritar.

Reprezentanţii acţionarilor au fost reconvocaţi pentru mâine dimineaţă, la ora 9.00 (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!